I dag spiller vi:

Kamp: Nottingham Forest vs Derby (The Championship, England)

Vi spiller: Derby: Odds 2.15 (Bet365)

Kampstart: Fredag d. 6. november kl. 20.30

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

 

Top mod bund i Nottingham

I dag krydrer vi Dagens Spilforslag-sektionen på Odds.dk med to spilforslag, fordi vi også ser rigtig god værdi i opgøret mellem Nottingham Forest og Derby i den næstbedste engelske række.

Læs også: Odds på Randers vs AGF

Derby er p.t. nr. 5 i The Championship, hvor man blot har tabt én af sæsonens 15 første kampe. I dag gæster man så City Ground i Nottingham, hvor hjemmeholdet er inde i en formmæssig krise. Forest har nemlig ikke vundet i de seneste otte Championship-kampe, hvorimod Derby er ubesejret i 10 kampe og har vundet seks af de seneste syv opgør.

Derby har muligheden for at overtage førstepladsen i tabellen med en sejr, og dermed lægge pres på den store bredde af tophold i rækken som først spiller i weekenden.

På udebane har Derby i år vundet 4 kampe og spillet 3 uafgjort, mens det endnu ikke er blevet til nederlag på udebane i denne sæson.

Derby vandt senest med 1-0 hjemme over Premier League-nedrykkeren fra Queens Park Rangers, og få dage forinden slog man i sikker stil bundproppen fra Rotherham med 3-0 hjemme, selv om Rotherham mere eller mindre parkerede bussen foran målet fra første fløjt. Overbevisende indsatser, hvilket man ikke kan sige om Nottinghams seneste kampe, som har budt to 1-0 nederlag i streg og blot to Forest-scoring i de seneste fem kampe.

 

Dagens Spilforslag

Vi forventer en sikker sejr til Derby som har spillet forrygende fodbold på det seneste, og spiller derfor 2-tallet hos Bet365 til odds 2.15.

 

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

 

Odds på Nottingham Forest vs Derby

Bet365 tilbyder naturligvis en lang række markeder på kampen, og herunder finder du udvalgte real-time odds på Nottingham Forest vs Derby.

Indlæser...
Indlæser...

 

 

bet365-580x330