German-Super-Cup-FootballDer er omkring 2 uger til den tyske Bundesliga starter op, men allerede i dag skal vinderen af den tyske Super Cup findes. Super Cuppen er kampen mellem sidste års pokalvinder og sidste års tyske mester. I år er den kamp noget af en lækkerbisken, for det er samtidig en gentagelse af årets Champions League finale.

Bayern München møder Borussia Dortmund.

Kigger man på ligaen i sidste sæson, så virker Bayern München som altdominerende. De satte rekord i hvor tidligt, de havde sikret mesterskabet og endte med et 25 points forspring til netop Borussia Dortmund.

Når det er en cup-kamp, så kan alt dog ske. Det understregedes også af, at Champions League finalen stod 1-1 helt hen til det 89.minut. Til allersidst fik Arjen Robben dirigeret bolden i kassen til 2-1 og dermed strøg favoritterne fra Bayern med titlen som Europa’s bedste fodboldhold, men det havde været en åben kamp indtil da og helt sikkert, at Dortmund sagtens kan give Bayern kamp til stregen.

Spørger man bookmakerne, så er Bayern forståeligt nok udnævnt til favorit og en sejr til sydtyskerne kan udløse 1.85 hos Tipico.

Det uafgjorte resultat, som måske ikke er så farfetched endda betaler 3.75 mange steder, heriblandt Danske Spil.

I en kamp, hvor det primært er æren, der er på spil, kan det være motivationen, der er afgørende. I den forbindelse kan det sagtens være holdet fra Ruhr-distriktet, der yder den bedste indsats og tager revanche fra sidste års Champions League finale. Hvis du tror på sejr til Dortmund, så kan du få 4.50 hos Bet365.

De bedste odds på Bayern München-Borussia Dortmund:

Bayern München: 1.85 hos Tipico
Uafgjort: 3.75 hos Danske Spil
Borussia Dortmund: 4.50 hos Bet365

Kampen sendes på EuroSport 2 med kick off klokken 20:30.

Dagens spilforslag:

Den tyske Super Cup er primært prestige. Det er fedt for holdene at kunne sige, at de har vundet den, men de satser ikke liv og lemmer for at få trofæet hjem. Både Bayern og Dortmund er sejrsvante og derfor er det ikke sæsonens vigtigste kamp. Meget afgøres af hvem der lige er mest opsat på dagen og ikke hvem der er det bedste fodboldhold. En kamp som denne her vil være tættere på 50/50 end bookmakerne antyder. Dortmund har sågar en revanche, så måske er det det, der gør, at de er den ekstra tak motiverede end Bayern. Under alle omstændigheder, så er 4.50 meget højt på et hold, der let kan byde Bayern op til dans, hvis de ønsker det. Så vores spilforslag i dag er:

Bayern München-Borussia Dortmund: Borussia Dortmund vinder til odds 4.50 hos Bet365.

Hitrate: 7/22 = 32%
Samlet indsats: 22
Samlet resultat: -6.23
Tilbagebetalingsprocent (TBP): 72%

 

bet365 Fådehøjesteoddshos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+