Indlæser...

Liverpool tabte tre kampe i sidste uge, og har nu kun vundet én af de sidste otte kampe. Samtidigt fortsætter Chelsea ufortrødent med at hente sejre kamp efter kamp, så der venter unægteligt Liverpool-spillerne en hård opgave på Anfield i aften.

bet365 har saftige Liverpool vs Chelsea odds, for her er hjemmeholdet trods den dårlige form favoritter mod Premier Leagues tophold.

odds 2.65 på Liverpool eller spil på Chelsea til odds 2.90. Uafgjort kan spilles til 3.25 gange pengene.

Kampen vises direkte på 3+ fra kl. 21.00, og du kan selvfølgelig spille liveodds under kampen hos bet365.dk.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Liverpool vs Chelsea

Kalenderåret 2017 er startet forfærdeligt for Liverpool, og i lørdags tabte Merseyside-klubben så den tredje kamp på bare en uge, da det blev til 1-2 nederlag hjemme på Anfield mod Wolverhampton fra The Championship  i FA Cup’en. Det var samtidigt det andet cup-exit på bare tre dage, da Liverpool ligeledes tabte hjemme med 0-1 til Southampton i Liga Cup’en.

Med kun én sejr i de seneste otte kampe på tværs af alle turneringer, som kom i hus mod League 2-mandskabet fra Plymouth Argyle, er Liverpool rutsjet ned gennem tabellen, og indtager nu fjerdepladsen – 10 point efter Chelsea på førstepladsen.

Fæstningen Anfield har været nærmest uindtagelig i denne sæson, men nu har Liverpool altså tabt de sidste tre kampe her, og jagter stadig den første sejr på hjemmebanen i det nye år. Men når Liverpool taber til Swansea, Southampton og Wolverhampton, hvordan skal det så ikke gå mod guldfavoritterne fra Chelsea?

Der var ingen slinger i valsen hos Chelsea i weekendens FA Cup-kamp i fjerde runde mod Brentford. 4-0 sejren hjemme på Stamford Bridge gjorde det til 14 sejre i de 15 seneste kampe, hvor det enlige nederlag kom på udebane mod Tottenham. Chelsea hamrer videre mod mesterskabet, og sidder nu komfortabelt på toppen af Premier League med otte point ned til Arsenal på andenpladsen.

Chelsea har vundet seks af de syv seneste udekampe, og Diego Costa har været brandvarm på fremmed græs for The Blues. Otte mål i 15 kampe på tværs af alle turneringer, har Costa scoret for holdet, og indregner man Liverpools åbenlyse forsvarsproblemer på det seneste, er Diego Costa også favorit til at score kampens første mål på Anfield i aften.

I de 10 seneste opgør mellem de to klubber har Liverpool blot vundet to, mens tre er endt uafgjort og Chelsea har vundet fem.

 

Spilforslag: Costa scorer og Chelsea vinder

Liverpools katastrofale form i 2017 gør, at vi tror mest på Chelsea i dette opgør. Liverpool er selvfølgelig altid i stand til at spille en fantastisk kamp hjemme på Anfield, men det er længe siden vi har set noget til storspillet hos De Røde fra Beatles-byen.

På wincast-markedet hos bet365 får man odds 8.00 på at Diego Costa scorer kampens første mål og Chelsea vinder kampen.

Er man ikke fan af første målscorer-bets, kan man spille Chelsea-sejr til odds 2.90.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Stillingen i Premier League:

Indlæser...