Årets finaleserie i NBA bliver en gentagelse af de forrige to sæsoner, hvor Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors er tørnet sammen i kampen om trofæet. Det bliver altså tredje gang i træk, hvilket er NBA rekord, at de to hold kæmper om at blive kongerne af verdens bedste basketliga. Golden State vandt den første, Cleveland den anden.

Se NBA finalerne anno 2017 på livestream på nettet hos NordicBet, hvor du også finder odds på Cavaliers vs Warriors til alle kampene i NBA finalene.

Vi åbner serien fredag d. 2. juni kl. 03.00 dansk tid, og du kan læse mere om odds og hvordan du kan se kampene gratis på nettet forneden.

Spil på NBA hos NordicBet.dk >>

 

Se NBA finalerne på livestream på nettet

Danske NBA fans kan se kampene direkte på TV2 Sport (datoerne finder du forneden), men det er også muligt at se NBA finalerne gratis på nettet med livestream hos NordicBet.

Alt hvad det kræver for at kunne se livestream på nettet hos NordicBet er en konto hos NordicBet og så penge på din konto. Der er ikke noget krav om at du skal have placeret et bet på den kamp du ønsker at se, så du kan altså blot have nogle få kroner til at stå på kontoen, og så nyde LeBron James og de andre basketstjerner udfolde sig i de spændende finalekampe.

 

Datoer for NBA finals i 2017

Starten på årets finaleserie går natten til fredag, hvilket vil sige fredag d. 2. juni kl. 03.00 dansk tid. Her åbner vi årets NBA finals med Cleveland Cavaliers @ Golden State Warriors. Warriors har fordel af fire hjemmekampe i serien, og åbner altså serien hjemme i Oracle Arena i Oakland.

Der spilles som altid i et bedst af syv-format, hvor det reelt kan være afgjort efter fire kampe. I 2015 og 2016 gik finalerne i hhv. 6 og 7 kampe, og det bliver formentlig endnu en langstrakt finaleserie i år mellem to jævnbyrdige hold.

Herunder kan du se datoer for de syv NBA finalekampe mellem Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers, og oddsene finder du selvfølgelig hos NordicBet:

Kamp 1: Hos Warriors d. 2. juni
Kamp 2: Hos Warriors d. 5. juni
Kamp 3: Hos Cavaliers d. 8. juni
Kamp 4: Hos Cavaliers d. 10. juni
Kamp 5: Hos Warriors d. 13. juni
Kamp 6: Hos Cavaliers d. 16. juni
Kamp 7: Hos Warriors d. 19. juni

Se odds på kampene hos NordicBet.dk >>

 

Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors odds

For tredje år i træk mødes Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors i NBA-finalerne og kampen om det eftertragtede Larry O’Brien Championship Trophy. Det er første gang i NBA historien, at vi ser de samme to hold i finalerne tre år i træk, og da Warriors vandt i 2015 og Cavaliers i 2016, er der lagt op til en finalernes finale.

Warriors har set ustoppelige ud i hele sæsonen, og er gået gennem slutspillet uden at tabe en kamp. Cavaliers tabte en enkelt til Boston, men ellers var der ingen slinger i valsen, og LeBron James er i øjeblikket brandvarm hos “Cavs”. Han får en afgørende rolle for Cleveland, hvis det skal blive til en overraskende sejr i serien.

Hos NordicBet kan du spille odds på hver enkelt af de potentielt syv finalekampe, men du finder også odds på hele finaleserien, hvor du kan spille på korrekt score og hvem der vinder finaleserien.

I 2015 vandt Golden State serien med 4-2, mens Cavs vandt 4-3 i 2016. Der kan være god værdi i at spille på at serien afgøres i syv kampe i år, hvor det om muligt på forhånd ser endnu tættere ud end de to forrige år. 4-3 til Warrios giver odds 4.00, mens en sejr til Cavs i syv kampe giver odds 10.00.

Vil du bare spille på, at kampen går i præcist syv kampe, og ikke nødvendigvis hvem der vinder, kan du få odds 2.75 på at serien afgøres i Kamp 7. Se flere odds på Cleveland vs Golden State forneden eller hos NordicBet.dk.

Spil på NBA hos NordicBet.dk >>