Barcelona har meldt ud, at klubben største spiller gennem tiderne, Lionel Messi ikke skriver en ny kontrakt. Årsagen er, at det simpelthen ikke lader sig gøre på grund af reglerne i La Liga, som gør det økonomisk umuligt. Dermed skal argentineren for første gang i sin karriere søge nye græsgange. Unibet har sat odds på Messis nye klub. PSG er favoritter, men flere andre klubber spøger også i kulissen.

Her er oddsene på en Messis næste klub

PSG1,65FC Barcelona2,90
Manchester City8,00Newell’s Old Boys17
Inter Miami21Liverpool21
Manchester United21Chelsea31

Som det ses på ovenstående odds, forventer Unibet, at Lionel Messi bliver genforenet med Neymar i PSG, inden transfervinduet lukker den 31. august. Det skal dog understreges, at det i skrivende stund ikke kan udelukkes, at der findes en løsning, så Messi kan blive i Barca.

Hvis Messi beslutter sig for en transfer væk fra Barcelona, er en anden mulighed naturligvis Manchester City. Her vil han blive genforenet med Josep Guardiola, og det er naturligvis en af de få klubber i verden, der har råd til at betale argentinerens enorme løn.

Sådan oddser du på Messis næste klub

  1. Gå til Unibet og opret en konto
  2. Gå til ‘fodbold’
  3. Vælg ‘transfer’
  4. Odds på Messis næste klub

Du skal naturligvis have en konto hos Unibet for at kunne udnytte deres Messi transfer odds. Har du ikke en konto, kan du oprette en på få minutter. Som ny spiller får du endda en bonus på op til 1.000 kroner, når du foretager din første indbetaling.

Hvorfor skifter Messi?

Messi har længe været frustreret i Barcelona. Hans utilfredshed handler dog ikke om grådighed men snarere om det sportslige. Argentineren har længe været utilfreds med klubbens ledelse, som han mener har formøblet klubbens enorme potentiale.

Siden Neymar forlod klubben i 2016 har ledelsen forsøgt at genopbygge holdet men uden held. Milliarder er blevet spildt på spillere, der ikke har slået til, og klubben er nu længere væk fra Champions League-trofæet end nogensinde før under Messis tid i klubben.

Derudover mener Messi, og flere andre spillere i truppen, at ledelsen har behandlet dem respektløst. Messi langede eksempelvis ud efter ledelsen, da denne kritiserede spillerne for ikke at ville gå ned i løn under sundhedskrisen. Ifølge Messi var spillerne i færd med at snakke tingene igennem, da bestyrelsens kritik kom ud i pressen.

Sidst men ikke mindst er Messi efter sigende rasende over Barcelonas behandling af Luis Suarez. De to sydamerikanere er tætte venner, og Suarez er Barcas tredje højest scorende spiller nogensinde. Alligevel har Barcelona besluttet at sælge den uruguayskes angriber. Klubben brugte dog kun ét minut på at forklare Suarez om beslutningen, og den uværdige afsked går  Messi på.

Siden da har Barca gjort meget for at gøre Messi tilfreds, men nu sætter klubbens økonomiske problemer altså en stopper for, at Messi kan skrive under på en ny kontrakt.

 

Hvor spiller Messi så i næste sæson?

PSG

Den oplagte til Lionel Messis signatur er franske Paris Saint-Germain. Champions League-finalister fra 2019/20 er sammen med Manchester City den rigeste klub i verden, og pariserne går benhårdt efter endelig at bringe pokalen med de store øre til Frankrig. PSG kan matche Messis lønkrav.

I Paris venter derudover Messis tidligere holdkammerat Neymar, og Messi vil træde ind på et hold, der for et år siden var millimeter fra at vinde Champions League. Dermed kan Messi fortsætte sin jagt på Ronaldos rekord for flest CL-sejre på et tophold, der er toptunet til at vinde nu.

Barcelona

Ser man på ovenstående odds, så er det alligevel ikke helt udelukket, at Messi bliver i Barcelona. Han har været i klubben siden år 2000, og han har derfor klubben i sit blod. Derudover kan Barcelonas udmelding være et træk for at få La Liga til at ændre deres regelsæt. La Liga er naturligvis ikke interesserede i at miste Messi, hvilket skader deres produkt.

Det primære argument for, at Messi ikke bliver i Barcelona er dog, at han er en ufattelig dyr herre. Det kræver formentlig en gedigen lønnedgang, hvis han skal blive i Barcelona.

Manchester City

I Manchester står Josep Guardiola med åbne arme og venter på Lionel Messi. Der har flere gange været rygter om, at City var ude efter Messi.

Messi havde nogle af de bedste år i sin karriere, da han spillede under Pep i Barcelona, og han ser formentlig sin gamle mentor som manden, der kan skaffe ham endnu et Champions League-trofæ. Han kender spillestilen i City, og han vil gå ind på et hold, der kan vinde trofæer fra dag et.

Vigtigst af alt har Manchester City pengene til at hente Messi. Klubben vælter sig som bekendt i oliemillioner fra Mellemøsten, og de kan dække lønnen til det argentinske es.

Unibet Opret din konto hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+