Lørdag aften, klokken 23:00, skal Atlanta United møde Inter Miami; et hold, der har været ubesejret siden Lionel Messi kom til den amerikanske førstedivision i fodbold, Major League Soccer, og som også for nylig har vundet Leagues Cup og nået finalen i US Open Cup.

Hvis du har planer om at følge med i kampen eller at oddse på den, så er det nu, at du skal følge særligt godt med. Nedenfor kan du nemlig læse vores optakt til opgøret mellem Atlanta United og Inter Miami den 16. september 2023. Undervejs får du et indblik i klubbernes præstationer gennem den nuværende sæson, deres tidligere møder og de spillere der skiller sig særligt ud.

Vores spilforslag

Før vi går i dybden med den forestående kamp mellem Atlanta United og Inter Miami, får du, som altid, vores spilforslag. Vi tror på, at Inter Miami, i deres nuværende form, har potentialet til at vinde. Mens Georgios Giakoumakis og Thiago Almada har været exceptionelle for Atlanta United, er det gået ned ad bakke for holdet siden Leagues Cup. Som et resultat tror vi på, at Messi vil fortsætte sine bemærkelsesværdige præstationer. Han har formået at løfte niveauet gevaldigt, så et ellers noget slukøret Inter Miami har fået løftet deres gennemsnit til 2,9 mål per kamp siden Messis ankomst for omtrent 12 kampe siden.

Vores spilforslag lyder derfor, at Inter Miami vinder over Atlanta United, når klubberne mødes den 16. september 2023. Dette spil kan i skrivende stund fås til odds 2,65 hos Expekt.

Expekt Odds på en sejr til Inter Miami

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

MLS-slutspillet i sigte

Begge hold har potentialet til at sikre sig en plads i top 9-placeringerne i Eastern Conference i MLS, som giver adgang til ligaens slutspil. Som det ser ud lige nu, er Atlanta United faktisk allerede sikret, med en komfortabel 6.-plads og en 10-points føring ned til holdet på 10. pladsen.

På den anden side er Inter Miami i øjeblikket på den næstsidste plads, med et lille spring op til DC United på 9. pladsen. For at indhente deres top-9 skal Inter Miami indhente 6 point og opnå en bedre målforskel end deres nuværende på -9. De har dog mulighed for at allerede indhente de 6 point fra de to kampe de stadig har i hånden ift. de nærmeste hold, Toronto FC og New York City FC.

Atlanta kommer til kampen her med håbet om at forbedre deres form efter den sidste kamp i Dallas, som resulterede i uafgjort. Kampen kunne nemt have endt med et nederlag, men VAR-vognen opdagede en smal offside imod slutningen af kampen, hvilket resulterede i, at opgøret endte 2-2.

Inter Miami viste under landsholdspausen i deres seneste kamp, at de godt kunne vinde uden Lionel Messi som var af sted med det argentinske landshold. Her vendte de en chokstart fra 0-1 til en 3-1 føring, der dog blev reduceret til 3-2 af Sporting Kansas City, som også blev det endelige resultat.

To stærke offensive hold

Inter Miami kan glæde sig over at have fået gang i deres hold efter ankomsten af Lionel Messi og Jordi Alba til Inter Miami. Messi har bidraget med 11 mål i 11 kampe, men han har også fra dag 1 fundet sig godt til rette med de eksisterende spillere og fået dem i gang i Inter Miami.

Derudover har den talentfulde argentinske spiller, Facundo Farias, fået en imponerende start på sin karriere i Inter Miami, hvor han scorede 2 mål på kun 5 kampe for klubben. Efter en sløv start på sæsonen, hvor den erfarne Leonardo Campana spillede 14 kampe med kun en scoring, har han virkelig vist sig frem med 5 mål i de seneste 5 kampe. En tilsvarende forbedring kan ses hos Josef Martinez, der blev signet af Inter Miami i sidste sæson, som har scoret i alt 4 mål siden Messis ankomst.

På den anden side står Atlanta United, der har haft den tredjebedste offensiv i ligaen i denne sæson målt på antallet af mål. Sæsonen har været enestående for den græske angriber, Georgios Giakoumakis, som kom til holdet fra Celtic F.C. Han har på imponerende vis scoret 13 mål i 21 kampe for Atlanta United.

En væsentlig spiller, der har bidraget til Giakoumakis succes, såvel som sin egen, har været den argentinske midtbanespiller, Thiago Almada. Han har nemlig, på imponerende vis, leveret 14 assists til holdet, samt scoret 9 mål i 25 kampe.

Head to Head – Målrige opgør 

I de seneste fem møder mellem de to hold har resultatet i høj grad været afhængig af hjemmebanefordelen. Den seneste kamp sluttede med, at Inter Miami vandt 4-0 på trods af potentialet for mål fra begge hold.

Inter Miami havde et forventet antal mål (xG) på 2,70, mens Atlanta United havde 1,53. Dette tyder på, at begge hold sandsynligvis scorer, og hvis man tror på dette spil kan det i skrivende stund hentes ved Unibet til odds 1,47.

Unibet Begge hold scorer (JA)

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Vores forventning til kampen

Vi forventer, at resultatet af kampen vil afspejle de to klubbers offensive evner. Baseret på deres tidligere møder er det som regel den klub, der spiller på eget græs, der trækker sig sejrrigt ud af opgøret. Vores spådomskugle siger dog, at denne kamp vil afvige fra hjemmebanetendensen på grund af Inter Miamis imponerende præstationer i seneste kampe, samt deres vilje til at sikre sig en plads i slutspillet.

Vi forventer altså, at Inter Miami vinder over Atlanta United på Mercedes-Benz Stadion i Atlanta, når klubberne mødes lørdag aften.

Expekt Odds på en sejr til Inter Miami

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+